Στις αρχές του ’60, ένα νεαρό ζευγάρι, ο Χρήστος και η Έλλη, ήρθε στη νεοσύστατη, τότε, γειτονιά της Αγίας Παρασκευής
Σε ένα υπόγειο με δρύινα βαρέλια ρετσίνας προσέφεραν κάθε βράδυ ψητά στα κάρβουνα για γείτονες και φίλους. Το φιλόξενο στέκι της κυρά Έλλης έγινε γνωστό και η πελατεία ερχόταν πια από τις τέσσερις γωνιές της Αθήνας.
Τα χρόνια πέρασαν κι εμείς, δεύτερη και τρίτη γενιά εστιατόρων, ξαναπιάσαμε το νήμα της οικογενειακής επιχείρησης, για να αναβιώσουμε την οικογενειακή παράδοση στη σύγχρονη πραγματικότητα. Με αρχή το σεβασμό στον πελάτη, προσφέρουμε γνήσιο ελληνικό, γευστικό φαγητό, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες διατροφικές αντιλήψεις, σε ένα φιλόξενο χώρο με ιστορία κι αναμνήσεις.
Ανανεωμένες γεύσεις ελληνικής κουζίνας, βασισμένες σε δικές μας συνταγές. Προσεκτική επιλογή φρέσκων προϊόντων και προώθηση μικρών παραγωγών. Ψητά, μαγειρευτά, πιάτα ημέρας και εποχιακό μενού. Μεζέδες κι εκλεκτά κρασιά.
Aγίας Τριάδoς 57, Αγ. Παρασκευή
Πηγή: stisellis.gr