Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη Ραφήνα η Nia Vardalos & ο John Corbett για τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Στην Ελλάδα θα γυριστεί το 3ο sequel της ταινίας του Χόλυγουντ «My Big Greek Fat Wedding» ή αλλιώς «Γάμος αλά Ελληνικά».

Η Nia Vardalos, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια βρίσκεται ήδη στη χώρα μας με όλο το καστ της αγαπημένης μας ταινίας.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν βρέθηκε στη Ραφήνα όπου γυρίστηκε μέρος της ταινίας. Επιπλέον εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές.

Με αέρα άλλης εποχής, με φόντο γνώριμα σημεία της περιοχής. Η Ραφήνα έγινε για δύο ημέρες ο τόπος των γυρισμάτων του «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στην Αττική, η Nia Vardalos ολοκλήρωσε με επιτυχία τα γυρίσματα στο λιμάνι και την παραλία της Ραφήνας. Με τον ρόλο του δήμου να είναι καταλυτικός για την απομάκρυνση των οχημάτων.

Η οικογένεια Πορτοκάλος θα κάνει ένα μικρό reunion στην Ελλάδα, καθώς η πρωταγωνίστρια θα έχει μία νέα γνωριμία.

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2002 και ήταν μια ανεξάρτητη παραγωγή που επέφερε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Joel Zwick. Σε σενάριο της Nia Vardalos, το οποίο μάλιστα πήρε και υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2003.

Το πρώτο sequel της ταινίας κυκλοφόρησε το 2016 σε σκηνοθεσία Kirk Jones. Στις ταινίες πρωταγωνιστούν οι Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan και Michael Constantine.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης