Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια» – Τι απαντά στο ομοφοβικό μήνυμα που έλαβε

«Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ως στόχο να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μπαίνει στην κούρσα διαδοχής.

Ο 35χρονος εφοπλιστής επίσης είναι φανατικός των social media και έτσι μέσα από αυτά το απόγευμα της Πέμπτης δεν δίστασε να απαντήσει σε ένα ομοφοβικό μήνυμα που έλαβε από χρήστη του διαδικτύου. «Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» ανέφερε ένα από τα μηνύματα με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το οποίο είναι».

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι.

Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν» αναφέρει στο βίντεο της υποψηφιότητάς του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον σύντροφό του.

Πριν από λίγους μήνες ο Στέφανος Κασσελάκης είχε βρεθεί με τον σύντροφό του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σχολιάζοντας την στάση της Κυβέρνησης και το ενδεχόμενο να ψηφιστεί στη Βουλή οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών: «Για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπάρχει το κάθε πράγμα στον καιρό του, είναι μέρος της στρατηγικής μας. Άμα το πιστεύεις, το κάνεις χθες. Ηγετικότητα είναι να προηγείσαι της κοινής γνώμης, να την πλάθεις».

«Θετικό είναι όταν το λέει (ο Κυριάκος Μητσοτάκης) αλλά δεν είναι ηγετικότητα. Άμα το πίστευε πριν 4 χρόνια έπρεπε να το κάνει. Ηγετικότητα είναι να βάζεις τα δικά σου πιστεύω. Και άμα η κοινωνία γίνει πιο ώριμη στην άλλη κατεύθυνση στην ακροδεξιά, τι σημαίνει αυτό;. Όταν είσαι ηγέτης πρέπει να ηγείσαι» είχε αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ερωτώμενος ο σύντροφός του Τάιλερ για την τεκνοποίηση των ομόφυλων ζευγαριών είπε ότι οι δυο τους το έχουν συζητήσει από την αρχή και είχαν κοινή πορεία σε αυτό. «Είναι πολύ σημαντικό να συμβεί στο μέλλον» είπε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφέρει: «Σε πολλές συζητήσεις, και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν ληγμένο το θέμα και η κοινωνία θα πρέπει να πάει μπροστά. Είμαι σίγουρος πως αν ήταν μυστική η ψηφοφορία θα περνούσε με μεγάλο ποσοστό».

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης