Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στάθης Σχίζας: Η απίστευτη αντίδραση όταν έμαθε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε

Στάθης Σχίζας: “Έπαθα ένα μικρό σοκ”

Μπορεί τώρα να ζουν τον απόλυτο έρωτα, όμως ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνωρίζονταν πολύ πριν γίνουν ζευγάρι. Μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε ο νικητής του φετινού Survivor, απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι και τη σχέση του, κάνοντας και κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις. 

Όπως εξήγησε κι ο ίδιος, η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε ως μια απλή γνωριμία, για να καταλήξει τελικά να γίνει ένας φλογερός έρωτας. Όταν ρώτησαν τον Στάθη, αν έκανε εκείνος την πρώτη κίνηση, εκείνος απάντησε το εξής: “Φυσικά. Είδα φως και μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου τότε γιατί ήταν σε σχέση. Όλα αυτά τα χρόνια παραμέναμε φίλοι και στα social media, οπότε έβλεπα τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα ρωτούσα πάντα την κοινή μας φίλη για την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα «πού θα πάει. Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση“, αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας. 

Όμως, όταν έμαθε πως η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε, έπαθε ένα μικρό σοκ. “Το χάσαμε το κορίτσι. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη “αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου”. Η Αλεξάνδρα προχωρούσε στη ζωή της και είχα στο μυαλό μου ότι τώρα μπορεί να κάνει κι ένα παιδί. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε “όχι, Στάθη, εκεί εσύ”. Μέχρι που έμαθα ότι χώρισε“, αποκάλυψε.