Η παρακάτω συνταγή θα αναβαθμίσει το τοστ και θα το μετατρέψει σε ένα νόστιμο σουφλέ!
Βαρέθηκες κάθε μέρα να παίρνεις για κολατσιό ένα τοστ και θες ένα εύκολο και γρήγορο γεύμα για τη δουλειά, το σχολείο αλλά και τη σχολή; Η παρακάτω συνταγή θα αναβαθμίσει το τοστ στο και θα το μετατρέψει σε ένα νόστιμο σουφλέ! Με λίγα υλικά και ελάχιστα λεπτά λοιπόν μπορείς να δημιουργήσεις το πιο νόστιμο σουφλέ με τοστ.
Υλικά
- 1 λίτρο φρέσκο γάλα
- Ένα πακέτο ψωμί για τοστ χωρίς κόρα
- 3 αυγά
- 10 φέτες γαλοπούλα
- 10 φέτες τυρί του τοστ
- 150 γραμμάρια γκούντα τριμμένη
Εκτέλεση
Απλώνουμε λίγο βούτυρο σε ένα τετράγωνο ταψί και περνάμε μία μία τις φέτες του τοστ από το γάλα και τις τοποθετούμε μέσα στο ταψί τη μία δίπλα στην άλλη. Βάζουμε από πάνω τις φέτες γαλοπούλας και τις φέτες με το κίτρινο τυρί. Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες του τοστ και όσο γάλα μείνει το περιχύνουμε μέσα στο σουφλέ. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε και αυτά μέσα στο ταψί. Τέλος, ρίχνουμε από πάνω το κίτρινο τριμμένο τυρί και το σουφλέ είναι έτοιμο για ψήσιμο. Ψήνουμε για μισή ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και μόλις πάρει χρώμα το σουφλέ, είναι έτοιμο για σερβίρισμα!