Μια συνταγή πανεύκολη και παν γρήγορη!
Γευστική και σε απόλυτο συγχρονισμό τα υλικά, θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Φτιάξτε την για κυρίως γεύμα ή για συνοδευτικό και σίγουρα θα εντυπωσιάσει σε ένα γιορτινό τραπέζι! Είναι ένα φαγητό που δεν έχει αποτυχία και η πιο άπειρη μαγείρισσα θα το πετύχει!
Πάμε να δούμε τα υλικά και εύχομαι καλή απόλαυση.
Υλικά
500 γρ κολοκυθάκια φρέσκα.
4 φέτες ψωμί του τόστ.
1 κούπα τσαγιού γάλα.
2 αβγά.
10 φέτες μπριζόλα ζαμπόν χοιρινή
200 γρ τυρί ροκφόρ.
150 γρ τυρί φέτα.
150 γρ τυρί ρεγκάτο
150γρ τυρί κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
1 κρεμμύδι.
Αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο, Άνηθο ,μαϊντανό.
Εκτέλεση
Με το μούλτι, ψιλό κόβουμε τα κολοκυθάκια, το ψωμί, το κρεμμύδι και θα βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Προσθέτουμε όλα τα τυριά τα αβγά και το γάλα. Κατόπιν άνηθο, μαϊντανό ,πιπέρι, μοσχοκάρυδο.
Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα ταψί πυρέξ και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 150 βαθμούς στον αέρα για 30-40 λεπτά.
Μπορείτε να σερβίρετε με γιαούρτι και άνηθο.
Καλή σας όρεξη!