Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοφία Μουτίδου: Tης κατατέθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας

Σοφία Μουτίδου: «Υποκινώ δημόσια τη βία! Ναι! Έστω για λίγο, ένιωσα μέρος του κρατικού μηχανισμού. Άντε και σε ανταρτοπόλεμο»

Η Σοφία Μουτίδου είναι γνωστό πως δεν φοβάται να πει δημόσια της γνώμη της. Αυτή τη φορά μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μία αποκάλυψη.

Αναλυτικότερα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός με αφορμή το περσινό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους το οποίο είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, της κατατέθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας!

«Υποκινώ δημόσια τη βία! Ναι! Έστω για λίγο, ένιωσα μέρος του κρατικού μηχανισμού. Άντε και σε ανταρτοπόλεμο» έγραψε η Σοφία Μουτίδου στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Τι νέο σου έχω; Μου έκαναν μήνυση! Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ και ξέχασα να στο πω. Μου έκανε μήνυση κάποιος, ο οποίος θίχτηκε για το περσινό βίντεο με τους ομοφυλόφιλους και μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Μιλάς με ένα άτομο, το οποίο υποκινεί δημόσια τη βία! Ναι κοπέλα μου, ναι καταπληκτική μου ύπαρξη. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, προσεύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε πραγματικά τι σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια. Stay tuned» εξήγησε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης