Υπηρετούμε την κουζίνα που μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο
Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούμε τις γεύσεις μας βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Υπηρετούμε την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο. Στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις!
Υψηλάντου 63, Αθήνα
Πηγή: SIMULgastronomicsitu