Ρούχα που θα σε κάνουν δείχνεις ψηλότερη!

Image by nakaridore on Freepik

Φυσικά και αγαπάμε το σώμα μας και τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι!

Η κάθε μια από εμάς εννοείται ότι είναι τέλεια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αλλά υπάρχει ένα ερώτημα που μας κατατρώει: Πώς θα ήταν αν ήμουν λίγο ψηλότερη; Εμείς λοιπόν από την σκέψη περάσαμε στην πράξη. Βρήκαμε και σου προτείνουμε μερικά έξυπνα tricks που θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη!

Ρούχα με κάθετες ρίγες

Οι κάθετες ρίγες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι η σιλουέτα σου είναι ψηλότερη! Δοκίμασε αυτό το print είτε σε παντελόνια, είτε σε ολόσωμες φόρμες ακόμα και σε φορέματα και το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει!

Μονοχρωματικές εμφανίσεις

Οι μονοχρωματικές εμφανίσεις δημιουργούν μια αρμονία μεταξύ του πάνω και του κάτω μέρους του σώματός σου, με αποτέλεσμα η φιγούρα σου να φαίνεται ψηλότερη. Μπορείς να το δοκιμάσεις με οποιοδήποτε τύπο ρούχου και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εκθαμβωτικό.

Ψηλόμεσα τζιν

Τα αγαπημένα μας ψηλόμεσα τζιν δεν θα μας απογοητεύσουν ούτε τώρα! Λόγω ότι φτάνουν αρκετά πάνω από τον αφαλό σου, όπου είναι το πιο λεπτό σημείο του κορμού σου, η μέση σου φαίνεται αυτόματα πως είναι πιο ψηλά με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο λεπτή, αλλά και ψηλότερη!

Ρούχα με micro prints

Τα micro prints έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μια μικρή και αθώα οφθαλμαπάτη καθώς κάνουν το μέρος του σώματος σου, στο οποίο τα φοράς, να φαίνεται μεγαλύτερο. Αν θέλεις να έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα θα ακολουθήσεις την αντίθετη τακτική και θα προτιμήσεις μεγάλα prints.

Παντελόνι ίδιο χρώμα με τα παπούτσια

Ο λόγος που πετυχαίνει αυτός ο τρόπος στο να δείχνεις ψηλότερη είναι ότι πολύ απλά το παπούτσι φαίνεται σαν να είναι η συνέχεια του παντελονιού με αποτέλεσμα η σιλουέτα σου να επιμηκύνεται.

Δείτε ακόμα
Υπέροχα Εμπριμέ Φορέματα

Ρούχα με V neck line

Αγαπημένη γραμμή V! Λόγω του ότι κατεβαίνει αρκετά κάτω δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ότι ο κορμός σου είναι μακρύτερος από ότι είναι πραγματικά! Οποιαδήποτε ρούχα σε γραμμή V θα φανούν πολύ κολακευτικά πάνω σου αφού θα φαίνεται ότι έχεις έναν μακρύ κορμό και η φιγούρα σου θα εμφανίζεται ψηλότερη!

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας tricks που ελπίζουμε να σου φανούν χρήσιμα!

Διαβάστε
ακόμα