Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ricky Martin: Ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες εις βάρος του

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομιξία και ψυχική και σωματική κακοποίηση

Ο 21χρονος ανιψιός του τραγουδιστή, Dennis Yadiel Sanchez, ισχυρίστηκε πριν λίγες μέρες ότι διατηρούσαν σχέση για επτά μήνες. Στην οποία μάλιστα ισχυρίστηκε πως «δέχτηκε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις».

Η δικαστική περιπέτεια του σούπερ σταρ είχε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με το TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε:

«Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του. Xωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση. Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης. Tώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Διαβάστε επίσης