Πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας!

ώρα που ο καιρός ανοίγει μας πιάνει μια διάθεση για ανανέωση. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και να αλλάξει και η διάθεση μας.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μερικές πινελιές που θα δώσουν στυλ και χαρακτήρα στο χώρο.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει μας πιάνει μια διάθεση για ανανέωση. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και να αλλάξει και η διάθεση μας. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να βάλουμε μερικές πινελιές στο χώρο μας που θα του δώσουν επιπλέον στυλ και χαρακτήρα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι φαντασία και δημιουργικότητα!

Διακόσμηση σαλονιού

Το σαλόνι είναι ο πρώτος χώρος που συναντάμε σε κάθε σπίτι. Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τεράστια αλλαγή στο σαλόνι είναι οι κουρτίνες. Ακόμα μια καλή ιδέα είναι να αλλάξεις τα καλύμματα στους καναπέδες ή να τους καλύψεις με ριχτάρια. Πρόσθεσε πολύχρωμα μαξιλάρια τα οποία θα δώσουν μια χαρούμενη πινελιά στη συνολική διακόσμηση του σπιτιού.

Διακόσμηση δωματίου

Δύο πράγματα που μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά το υπνοδωμάτιο σου είναι το κεφαλάρι του κρεβατιού και τα κομοδίνα. Μπορείς να φτιάξεις ένα πρωτότυπο κεφαλάρι από οτιδήποτε θέλεις και να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου. Επίσης, μπορεί να βάψεις τα παλιά σου κομοδίνα ή να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις όπως σκαμπό. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση του δωματίου σου με έναν καθρέφτη, ένα πορτατίφ ή φωτιστικά δαπέδου σύμφωνα με την αισθητική σου και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό όπως και εσύ!

Διακόσμηση μπάνιου

Μπορείς εύκολα να δώσεις χρώμα στο μπάνιο, αλλάζοντας απλά την κουρτίνα της μπανιέρας με κάποια σε πιο έντονα χρώματα. Μπορείς επίσης να αλλάξεις τα πόμολα στα ντουλάπια.

Διακόσμηση κουζίνας

Τα φρέσκα μυρωδικά σε γλαστράκια αποτελούν το τέλειο décor για την κουζίνα. Τοποθέτησε ραφάκια και στόλισε εκεί τα μπαχαρικά. Μπορείς επίσης να βάψεις το τραπέζι της κουζίνας και να βάλεις στις καρέκλες πολύχρωμα και πρωτότυπα μαξιλάρια.

Δείτε ακόμα
Κάνε τα πλακάκια του μπάνιου σου να αστράφτουν

Tip: Δώσε επιπλέον χαρακτήρα στη διακόσμηση του σπιτιού σου με αντικείμενα που έχεις φτιάξει μόνη σου. Μην ξεχνάς πως οι παλέτες μπορούν να κάνουν θαύματα σε διάφορες κατασκευές στο σπίτι.

Διαβάστε
ακόμα