Πρωτότυπες Ιδέες για μακιγιάζ


Η νέα τάση στη μόδα επιβάλλει έντονα χρώματα, τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο μακιγιάζ!

Μπορεί να το θεωρείς τολμηρό και να το φοβάσαι αλλά μη ξεχνάς ότι ένα έντονο makeup φωτίζει και αναδεικνύει το πρόσωπό σου ακόμα περισσότερο. Μήπως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις; Αν ακόμα έχεις ενδοιασμούς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα scroll down και είμαι σίγουρη ότι το μακιγιάζ με έντονα χρώματα θα γίνει η αγαπημένη beauty συνήθειά σου.

Χρωματιστό Eyeliner

Εάν θέλεις να δώσεις μια φρεσκάδα στο μακιγιάζ σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις το κλασικό μαύρο eyeliner, με ένα χρωματιστό. Μην σε τρομάζει το χρώμα, σου εγγυώμαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς θα αναδείξει το βλέμμα σου ακόμα περισσότερο. Τόλμησε το λοιπόν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Χρωματιστές Σκιές

Η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ είναι οι χρωματιστές σκιές! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να δημιουργήσεις! Επέλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα και φρόντισε να κάνεις ένα καλό blend, ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τι πιο καλοκαιρινό και εντυπωσιακό;

Eyeliner με Σχέδια

Πήγαινε το κλασικό eyeliner, ένα βήμα παραπέρα φτιάχνοντας κάποιο σχέδιο. Μπορείς να κάνεις ό,τι σχέδιο θέλεις! Γίνε Πικάσο και άσε το μολύβι να κυλήσει μόνο του. Χρησιμοποίησε έντονα χρώματα ώστε να το αναδείξεις και αν θες ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα δοκίμασε να φτιάξεις διάφορες λεπτές γραμμές. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα σύγχρονο και μοντέρνο!

Διαβάστε επίσης