Προτάσεις για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού!


Η άνοιξη επιτέλους ήρθε και μια καλή ιδέα για να ανεβάσεις τη διάθεση σου είναι να φέρεις την Άνοιξη και στο σπίτι.

Η άνοιξη επιτέλους ήρθε και είναι η κατάλληλη στιγμή να την φέρεις και στο σπίτι.

Η άνοιξη επιτέλους ήρθε και μια καλή ιδέα για να ανεβάσεις τη διάθεση σου είναι να φέρεις την Άνοιξη και στο σπίτι. Μόνο με μερικές απλές προσθήκες στην εσωτερική διακόσμηση θα καταφέρεις να αναβαθμίσεις και να ανανεώσεις το χώρο. Ας δούμε λοιπόν μερικές υπέροχες προτάσεις για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού!

Πράσινο χρώμα στο τραπέζι με πολλά φυτά!

Η άνοιξη συνδέεται άρρηκτα με τη φύση και τα λουλούδια. Από ένα ανοιξιάτικο τραπέζι λοιπόν δε θα μπορούσε να λείπει το πράσινο. Πρόσθεσε διάφορα φυτά σε γλαστράκια, βάζα και φυτά κατά μήκος του τραπεζιού τα οποία θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα με ζωντάνια και φρεσκάδα!

Ανοιξιάτικα φυτά

Γέμισε με πολύχρωμα λουλούδια το τραπεζάκι του καφέ, τη τραπεζαρία ή το τραπέζι της κουζίνας για ένα άκρως ανοιξιάτικο αποτέλεσμα. Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να επιλέξεις ως βασικό στοιχείο του décor μερικά κλαδιά αμυγδαλιάς, αφού τα υπέροχα λευκά λουλουδάκια της θα εκτοξεύσουν τη διακόσμηση σου!

Βάλε χρώμα στο decor!

Κάθε ανοιξιάτικο τραπέζι επιβάλλεται να έχει χρώμα. Διακόσμησε το λοιπόν με λουλούδια, φυτά αλλά ακόμα και με πολύχρωμα πιάτα, ποτήρια, όμορφα τραπεζομάντηλα και πολύχρωμα χαρούμενα σουπλά! Επίσης μπορείς να συνοδέψεις το ανοιξιάτικο σερβίτσιο σου με floral χαρτοπετσέτες οι οποίες είναι ιδανικές για την ανοιξιάτικη διακόσμηση σου!

Πρόσθεσε διακοσμητικούς δίσκους!

Ακόμα μια υπέροχη ιδέα για τα τραπέζια σου είναι η διακόσμηση με δίσκους. Μην το παρακάνεις όμως. Τοποθέτησε λίγα και καλά αντικείμενα και διακοσμητικά όπως κεριά, βάζα, βιβλία και σουβέρ!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα