Πόσο κόστισαν τα κοσμήματα της JLo που φόρεσε στον γάμο της

Forever Woman

Το εξωπραγματικό ποσό που κόστισαν τα κοσμήματα της JLo που φόρεσε στον γάμο της με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της με τον Ben Affleck που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι τρεις δημιουργίες που είχαν την υπογραφή του Ralph Lauren μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα.

Δείτε επίσης: Το εντυπωσιακό νυφικό της Jennifer Lopez

Πέρα όμως από τα μοναδικά φορέματα, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα και τα κοσμήματα από πέρλες και μπριγιάν. Η JLo για να ολοκληρώσει το bridal look της, επέλεξε κοσμήματα τα οποία κόστισαν πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο look, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Mikimoto South Sea από πέρλες και μπριγιάν που κόστισαν 53 χιλιάδες δολάρια. Το συνδύασε με ένα δαχτυλίδι με φλοράλ σχέδιο από πέρλες και μπριγιάν του ίδιου brand, που υπολογίζεται στα 39 χιλιάδες δολάρια.

Στο δεύτερο look της, άλλαξε τα σκουλαρίκια της, επιλέγοντας ένα άλλο ζευγάρι στην ίδια λογική που κόστισαν 85 χιλιάδες δολάρια.

Όσο για την τρίτη εμφάνιση που έκανε κατά την κοπή της τούρτας, φόρεσε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Samer Halimeh των 27 καρατίων που κόστισαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε επίσης: