Πως θα κρύψεις τα ενοχλητικά σημεία του σπιτιού!

κάποια σημεία στο σπίτι που σου χαλάνε την αισθητική

Είμαι σίγουρη ότι έχεις και εσύ κάποια σημεία στο σπίτι που σου χαλάνε την αισθητική

Συνήθως σε εμποδίζουν στις κινήσεις σου και φυσικά δεν έχουν θέση στη διακόσμηση αλλά από την άλλη δεν μπορείς να τα ξεφορτωθείς. Αφού λοιπόν δεν μπορείς να απαλλαγείς από την παρουσία τους η λύση είναι είτε να τα “καμουφλάρεις”, είτε να τα αναδείξεις. Για αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε μερικούς έξυπνους τρόπους ώστε να καλύψεις αυτά τα ενοχλητικά σημεία!

Καλώδιο φωτιστικού

Τα γυμνά καλώδια δείχνουν άχαρα και δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση. Μία πρωτότυπη και πολύ μοντέρνα ιδέα είναι να τα “ντύσεις”! Πως; Είναι πολύ απλό. Δημιούργησε μία κατασκευή με σκοινί και πλέξε τριγύρω από τα καλώδια. Θα σου προτείναμε να διαλέξεις γήινα χρώματα τα οποία δεν τραβάνε τα βλέμματα. Φρόντισε οι αποχρώσεις που θα διαλέξεις να ταιριάζουν με τα χρώματα των επίπλων και των υφασμάτων σου.

Γυμνό δοκάρι

Τα μεγάλα δοκάρια μέσα στο σπίτι μόνο καλαίσθητα δεν μπορούν αν θεωρηθούν. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς φυσικά να τα ξεφορτωθείς αφού είναι μέρος της κατασκευής για αυτό εμείς θα σου προτείναμε να τα βάψεις στο χρώμα του ώστε να εξαφανιστούν μαγικά. Μπορείς επίσης να τα βάψεις σε διαφορετικά και έντονα χρώματα ώστε να δώσεις στο χώρο σου έναν πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Εξωτερική μονάδα κλιματιστικού

Η εξωτερική μονάδα είναι παράταιρη σε σχέση με την υπόλοιπη βεράντα. Δημιούργησε λοιπόν μία ξύλινη κατασκευή ώστε να τη ντύσεις και τοποθέτησε πάνω μερικά μικρά γλαστράκια.

Δείτε ακόμα
Πως να διατηρήσεις το τυρί φρέσκο και χωρίς μούχλα

Διαβάστε
ακόμα