Πως θα καταλάβεις ότι φοράς λάθος νούμερο σουτιέν

Το σουτιέν έχει εξελιχθεί στο αγαπημένο item των γυναικών

Δεν αποτελεί πλέον μόνο ένα απλό εσώρουχο. Καθώς αν το χρησιμοποιήσεις με το σωστό τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά σέξι αλλά παράλληλα σικ σύνολα τα οποία θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Παρόλα αυτά όμως, αρκετές φορές κάνουμε ένα μικρό λαθάκι στο νούμερο που επιλέγουμε. Αν δεν το έχεις καταλάβει υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία θα σε βοηθήσουν να το αντιληφθείς.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

Δημιουργούνται κενά

Το σουτιέν είναι σχεδιασμένο για να στηρίζει το στήθος, χωρίς να το πιέζει αλλά και χωρίς να δημιουργεί κενά ανάμεσα στο σουτιέν και το στήθος σου. Τα κενά δείχνουν πως υπάρχει επιπλέον χώρος. Συμπέρασμα; Πρέπει να επιλέξεις μικρότερο νούμερο.

Πέφτουν οι τιράντες

Μπορεί οι τιράντες μετά από λίγο καιρό να χαλαρώνουν, αυτό μέχρι ένα σημείο είναι φυσιολογικό. Δεν είναι όμως φυσιολογικό να να χαλαρώνουν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αν λοιπόν δεις ότι πέφτουν στους ώμους ή αν σε πιέζουν πολύ, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει μια κακή αγορά.

Ανεβαίνει πολύ ψηλά στην πλάτη

Ένα σουτιέν πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς στην πλάτη σου. Αν ανεβαίνει πολύ ψηλά στην πλάτη, τότε το νούμερο είναι μεγαλύτερο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις λοιπόν πριν κάνεις την αγορά σου, είναι το σουτιέν που θα επιλέξεις να είναι πιο σφιχτό στην πλάτη και σταθερό και να εφαρμόζει ακριβώς μπροστά, ώστε να καλύπτει όλο το στήθος.

Δείτε ακόμα
Χρώματα ρούχων αποκλειστικά για μελαχρινές!

Διαβάστε
ακόμα