Πως να πετύχεις την τέλεια πόζα με το μαγιό

Οι διακοπές πλησιάζουν και πρέπει να ανανεώσουμε το Ιnstagram μας

Οι πόζες με μαγιό δίνουν και παίρνουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται! Μεταξύ μας τώρα, πόσες ώρες έχετε την κολλητή σας να σας φωτογραφίζει και στο τέλος να μη σας αρέσει τίποτα; Για να σας γλιτώσω λοιπόν, και τις δύο, από το χαμένο χρόνο και την τελική απογοήτευση, σου έχω 3 σωτήρια tips τα οποία αν τα ακολουθήσεις θα έχεις τη λήψη από το πρώτο.. κλικ!

Χαλαρή πόζα

Τα χαλαρά χέρια έχουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα μιας φωτογραφίας. Δώσε λοιπόν μεγάλη βαρύτητα στο πως θα έχεις τα άκρα σου. Φρόντισε να αφήσεις τα χέρια σου χαλαρά και κράτησε τα πόδια σου τεντωμένα. Με αυτόν τον τρόπο η σιλουέτα σου θα δείχνει πιο λεπτή και θα φαίνεσαι πιο ψηλή.

Σταύρωσε τα πόδια

Αν θες να κάνεις μια πόζα η οποία δεν χωράει περιθώρια λάθους, είναι να σταυρώσεις τα πόδια σου και να αναδείξεις τα «δυνατά» σημεία του σώματός σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και άκρως κολακευτικό!

Βackground

Το κατάλληλιο background είναι το Α & το Ω αν θέλεις να πετύχεις μια instagramική φωτογραφία. Προσπάθησε να βρεις ένα τοπίο που ταιριάζει απόλυτα με το μοτίβο του μαγιό αλλά και τα χρώματά του. Τα likes θα πάνε βροχή!

Δείτε ακόμα
Τι πρέπει να περιέχει το βαλιτσάκι μαιευτηρίου

Διαβάστε
ακόμα