Πως να οργανώσεις το σπίτι σου!

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να οργανώσεις το σπίτι σου

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να οργανώσεις το σπίτι σου αλλά το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό;

Ειδικά το κεφάλαιο ΑΠΟΘΗΚΗ είναι ένα θέμα που μας ταλαιπωρεί καθώς από βιασύνη στοιβάζουμε όλα τα πράγματα, το ένα πάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα χάος. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στο σπίτι, αφού όσα ντουλάπια και αν έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετά και πάντα κάτι περισσεύει. Εμείς λοιπόν συμμεριζόμαστε όλο αυτό που περνάς – γιατί και εμείς παθούσες είμαστε – και σου βρήκαμε τις top ιδέες οργάνωση και διακόσμησης ώστε να απαλλαγείς από αυτό το χάος μια και καλή!

Μπάνιο

Πάντα στο μπάνιο επικρατεί ένα μικρό χάος, είναι κάτι σαν μια μικρή αποθήκη. Μια εύκολη λύση λοιπόν είναι να τοποθετήσεις ένα πάγκο επάνω από το πλυντήριο, ώστε να μπορείς να ακουμπάς διάφορα πράγματα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα ντουλάπι εξολοκλήρου για τα χαρτιά και για να κρεμάς διάφορα καθαριστικά.

Κουζίνα

Η διακόσμηση και η οργάνωση της κουζίνας είναι παιχνιδάκι, καθώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές. Οι πίνακες ανακοινώσεων, ή ένα παραθυρόφυλλο αποτελούν την ιδανική επιλογή για να βάζεις τα σημειώματα, το πρόγραμμα των παιδιών σου, αλλά και τα ραντεβού σου.

Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο μας είναι ο προσωπικός μας χώρος και πολλές φορές θέλουμε να τα χωρέσουμε όλα εκεί μέσα. Αλλά δεν υπολογίζουμε το χώρο. Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα χώρου αλλά θέλεις και το γραφείο σου, ένα γραφείο μέσα σε μια εντοιχισμένη ντουλάπα είναι ιδανική επιλογή.

Μπαλκόνι

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική είναι η διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Τοποθέτησε όμορφα ραφάκια ώστε να βολέψεις τα εργαλεία κήπου. Επίσης μπορείς να διαμορφώσεις τους εσωτερικούς τοίχους του γκαράζ σου, για να αποθηκεύεις τα εργαλεία.

Δείτε ακόμα
Ο «μαγικός» τρόπος για να εξαφανίσεις τον λεκέ σπασμένου αυγού από το πάτωμα!

Διαβάστε
ακόμα