Πως να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου


Η αδυναμία μας στα μακριά μαλλιά είναι γνωστή.

Η αδυναμία μας στα μακριά μαλλιά είναι γνωστή.

Παρόλο όμως που μπορεί να έχεις δοκιμάσει όλα τα προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά κι υπόσχονται μακριά και υγιή μαλλιά στη στιγμή, το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που περίμενες. Εμείς θα σου προτείναμε να μην επαναπαύεσαι μόνο σε αυτά καθώς από μόνα του δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Ακολούθησε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές και σε συνδυασμό με τα προϊόντα θα δεις το μαλλί σου να μακραίνει άμεσα!

Τρώγε περισσότερα καυτερά φαγητά.

Τα καυτερά φαγητά περιέχουν καψαϊκίνη. Η καψαϊκίνη είναι η ουσία που κάνει τις πιπεριές καυτερές και βάση ερευνών, βοηθάει στο να μακραίνουν τα μαλλιά πολύ πιο γρήγορα.

Πίνε γάλα από σόγια

Η σόγια περιέχει ισοφλαβόνες οι οποίες αυξάνουν την ανάπτυξη των μαλλιών.

Πάρε ένα συμπλήρωμα βιοτίνης

Βιοτίνη περιέχουν κυρίως οι ντομάτες, τα καρότα, το μαρούλι και τα σέσκουλα. Φτιάξε μία σαλάτα θα δεις σύντομα αποτελέσματα. Μην ξεχνάς ότι η βιοτίνη πέρα από το καλό που κάνει στα μαλλιά βοηθάει και στην ανάπτυξη!

Κάνε μασάζ στο κεφάλι σου

Το μασάζ όπως είναι γνωστό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βοηθάει στην τόνωση των θυλάκων στις τρίχες.

Βγάλε το άγχος από την καθημερινότητά σου

Το άγχος όπως έχεις καταλάβει δεν κάνει ΠΟΥΘΕΝΑ καλό! Πέρα από όλα τα κακά που κάνει μειώνει και την αύξηση των μαλλιών. Προσπάθησε λοιπόν να μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου και πέρα από τα πολλά οφέλη που θα δεις γενικότερα στη ζωή και την καθημερινότητα σου μπορεί θα βοηθήσεις και τα μαλλιά σου και θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και πάλι γρήγορα.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα