Πώς να καθυστερήσεις την περίοδο


Η περίοδος είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες, ειδικά το καλοκαίρι! Πόσες φορές έχεις κανονίσει να πας θάλασσα και τελικά να μην μπορείς.

Η περίοδος είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες, ειδικά το καλοκαίρι!

Η περίοδος είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες, ειδικά το καλοκαίρι! Πόσες φορές έχεις κανονίσει να πας θάλασσα και τελικά να μην μπορείς. Το χειρότερο όμως είναι όταν έχεις κανονίσει ήδη τις διακοπές σου αλλά δυστυχώς οι πιθανότητες δεν είναι μαζί σου, αφού κατά 99% εκείνες τις ίδιες μέρες θα έρθει και η περίοδος σου. Εμείς λοιπόν έχουμε να σου προτείνουμε μερικά ‘γιατροσόφια’ που θα καθυστερήσουν, λίγο παραπάνω, τις επίπονες και κουραστικές αυτές μέρες του μήνα, χωρίς βέβαια να επηρεάσουν τον κύκλο σου.

Ξύδι

Ένας από τους πιο φυσικούς και γνωστούς τρόπους ώστε να καθυστερήσεις την περίοδο είναι το ξύδι. Πρόσθεσε 3-4 κουταλιές ξύδι σε ένα ποτήρι νερό και πιες το. Αυτό θα σε βοηθήσει να καθυστερήσεις τόσο την ίδια την περίοδο, όσο και τα συμπτώματα της.

Βράσε μαϊντανό

Βράσε μερικά φύλλα μαϊντανού σε μισό λίτρο νερού, για 20 λεπτά και πρόσθεσε 1 κ.γ. μέλι. Εμείς θα σου προτείναμε να το πίνεις 2 φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

Πιες νερό με λεμόνι

Μια ακόμα λύση είναι αντί για ξύδι να χρησιμοποιήσεις λεμόνι. Πρόσθεσε σε ένα ποτήρι νερό, 2-3 κ.γ, ανακάτεψέ το και στη συνέχεια, πιες το.

Διατροφή

Τα με καυτερά και τα λιπαρά φαγητά επισπεύδουν την περίοδο. Για να την καθυστερήσεις λοιπόν προτίμησε να τρως περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Σωματική άσκηση

Όσο πιο πολύ γυμνάζεσαι τόσο θα καθυστερήσεις την έμμηνο ρήση. Αν λοιπόν ασκείσαι τακτικά και έντονα θα αναβάλλεις για λίγες μέρες τις δύσκολες μέρες του μήνα.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα