Πως να καθαρίσετε τα σφουγγάρια του μακιγιάζ σε 3 λεπτά ή λιγότερο

Είναι απαραίτητο να καθαρίζετε τακτικά τα σφουγγάρια του μακιγιάζ σας

Εάν είστε κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει σφουγγάρι μακιγιάζ έστω και μία φορά στη ζωή σας, θα ξέρετε ότι αυτό το προϊόν αλλάζει το.. παιχνίδι. Όχι μόνο απλώνει το foundation σας και άλλα υγρά προϊόντα πιο ομοιόμορφα, αλλά σας δίνει επίσης ένα ομοιόμορφο και άνετο φινίρισμα.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να καθαρίζετε τακτικά τα σφουγγάρια του μακιγιάζ σας για να κρατάτε μακριά τα βακτήρια και να διατηρείτε την αποτελεσματικότητά τους. Και μαντέψτε, βρήκαμε το τέλειο hack που θα αφήσει τα σφουγγάρια του μακιγιάζ σας καθαρά μέσα σε λίγα λεπτά.

Βήμα 01: Ρίξτε λίγο σαμπουάν για μωρά σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και αραιώστε το με λίγο νερό

Bήμα 02: Στη συνέχεια, βάλτε ένα χρησιμοποιημένο μπλέντερ ομορφιάς στο μείγμα σαπουνιού και τοποθετήστε το μπολ σε φούρνο μικροκυμάτων

Βήμα 03: Κλείστε το φούρνο μικροκυμάτων. Έπειτα βάλτε τη ρύθμιση θερμότητας σε πλήρη λειτουργία και ρυθμίστε το χρονόμετρο στο ένα λεπτό

Bήμα 04: Μόλις τελειώσει το λεπτό, βγάλτε το μπολ από τον φούρνο μικροκυμάτων και στύψτε το υπερβολικό νερό. Αυτό θα αφήσει το μπλέντερ ομορφιάς σας απόλυτα καθαρό και τόσο καλό όσο καινούργιο. Ωστόσο, εάν δείτε τυχόν βρώμικα μπαλώματα, επαναλάβετε τη διαδικασία και αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα.

Σημείωση: Ενώ στύβετε το νερό στο τελευταίο βήμα, θυμηθείτε να φοράτε γάντια καθώς το νερό θα είναι πολύ ζεστό.

Image by Freepik

Δείτε ακόμα
4 τρόποι για να ξεφορτωθείς τη σκουριά

Διαβάστε
ακόμα