Πως να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει πιο πολυτελές!


Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και με μερικές μικρές προσθήκες μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται ακόμα πιο πολυτελές!

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και με μερικές μικρές προσθήκες μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται ακόμα πιο πολυτελές! Παρακάτω λοιπόν θα δεις πως με μερικές μικροαλλαγές στο design του εσωτερικού χώρου, μπορείς να κάνεις το σπίτι να φαίνεται σαν να το έχει διακοσμήσει επαγγελματίας!

Άλλαξε το παλιό σου φωτιστικό

Το να αλλάξεις το παλιό σου φωτιστικό είναι μια κίνηση που θα δώσει από μόνη της νέο αέρα στο χώρο. Επέλεξε λοιπόν ένα μοντέρνο φωτιστικό και κρέμασε το στην τραπεζαρία ή το σαλόνι. Θα δώσει νέα πνοή στο σπίτι χωρίς φυσικά να το μπουκώνει.

Προτίμησε τα κλασσικά κομμάτια

Επέλεξε κομμάτια σε neutral χρωματισμούς, καθώς δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση σου προσθέτοντας οποιαδήποτε διακοσμητικά της αρεσκείας σου!

Χρησιμοποίησε πλακάκια σε σχήμα τούβλου για την κουζίνα σου

Τα λευκά “brick tiles“ είναι διαχρονικά, όμορφα και αποτελούν μια πολύ ωραία επιλογή για να ανανεώσεις την κουζίνα σου. Αν θέλεις ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις ακόμα μια σειρά από πλακάκια άλλου χρώματος.

Δημιούργησε μια τεράστια βιβλιοθήκη

Οι μεγάλες βιβλιοθήκες, που φτάνουν μέχρι το ταβάνι, δίνουν έναν πιο σοφιστικέ αέρα στο σπίτι σου! Αν όμως δεν μπορείς να βρεις μια ετοιμοπαράδοτη τότε ένωσε 4-6 μικρές βιβλιοθήκες ώστε να καταλήξεις στο ύψος και μάκρος που επιθυμείς, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο υπέροχο!

Δείτε ακόμα  Το τέλειο κόλπο για να μη σιδερώσεις ποτέ ξανά!

Διαβάστε επίσης