Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πως να κάνεις το πρωινό σου ξύπνημα πιο ευχάριστο

Το Πρωινό ξύπνημα συνεπάγεται με τη φράση: “Πέντε λεπτά ακόμα..”

Δεν ξέρω για εσάς αλλά το πρωινό ξύπνημα είναι κάτι που δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα. Γκρίνια, νεύρα και αργοπορία είναι τα τρία χαρακτηριστικά που περιγράφουν τέλεια την πρωινή ρουτίνα όλων των μη πρωινών τύπων. Επειδή όμως είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε σου έχω μερικά tips ώστε να κάνεις αυτήν την αγγαρεία λίγο πιο ευχάριστη.

Βάλε μουσική

Η μουσική θα σου φτιάξει το κέφι και θα σε ανεβάσει. Φτιάξε λοιπόν τη δική σου πρωινή playlist με τα τραγούδια που σου φτιάχνουν το κέφι. Η μουσική θα σε χαλαρώσει και θα ξεκινήσεις με καλή διάθεση την απαιτητική σου ημέρα.

Πλύσου με κρύο νερό

Το κρύο νερό βοηθάει το δέρμα σου να δείχνει πιο φρέσκο και καθαρό ενώ παράλληλα μειώνει και το πρήξιμο. Ξεκίνα λοιπόν τη μέρα σου κάνοντας ένα ντους με χλιαρό, συνεχίζοντας με πιο παγωμένο, νερό.

Φτιάξε πρωινό

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς είναι αυτό που θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι. Μία ομελέτα και ένας φρέσκος χυμός ή τα αγαπημένα σου δημητριακά ή ακόμα και ένα μπολ γιαούρτι με φρέσκα φρούτα είναι μερικές τέλειες και εύκολες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Προγραμματισμός

Η οργάνωση θα σε γλιτώσει από το πρωινό “τρέξιμο”. Βρες λοιπόν από την προηγούμενη ημέρα τα ρούχα που θα φορέσεις, το κολατσιό που θα πάρεις και κάνε μία λίστα με τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας. Ο σωστός προγραμματισμός θα σου εξασφαλίσει μια παραγωγική μέρα χωρίς άγχος.

Διαβάστε επίσης