Πως να κάνεις το χτένισμα της Barbie


Αυτό το vintage χτένισμα της Barbie είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends

Αυτό το vintage χτένισμα της Barbie είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends

Όσα χρόνια και αν περάσουν τα beauty looks της Barbie θα είναι πάντα στη μόδα. Καθώς με το δικό τους τρόπο και κάποιες παραλλαγές καταφέρνουν να γίνονται πάντα trend!

Ροζ χείλη, απαλό ρουζ, και ξανθά μαλλιά ομοιόμορφα φορμαρισμένα σε ψηλή αλογοουρά. Όλα αυτά συνθέτουν την iconic εικόνα της αγαπημένης μας κούκλας και πλέον το μεγαλύτερο hair trend της σεζόν.

Πρόκειται για την ψηλή αλογοουρά, η οποία αφήνει μια τούφα στο πλάι και είναι δεμένη με μια τούφα από τα μαλλιά μας. Ωστόσο, το συγκεκριμένο look μπορεί να γίνει και με άλλους, διαφορετικούς τρόπους. Με όποιο τρόπο και να το δοκιμάσεις το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα θα αποπνέει μια ultra girly διάθεση

Το μυστικό για το συγκεκριμένο χτένισμα είναι να ακολουθήσεις τη γραμμή των ζυγωματικών σου για να υπολογίσεις σε ποιο ακριβώς σημείο του κεφαλιού είναι καλύτερα να στερεώσεις την κοτσίδα.

Tip: Πριν μαζέψεις τα μαλλιά σου φρόντισε να τα χτενίσεις και να τα ψεκάσεις με λακ. Ύστερα χώρισέ τα σε τμήματα και χρησιμοποίησε τη μπουκλιέρα σου ώστε να δημιουργήσεις μπούκλες σε κάθε τούφα χωριστά. Μόλις κρυώσουν χτένισε τες ώστε να πέσουν και να μην δείχνουν τόσο στημένες.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα