Πως να κάνεις Ombre χείλη!


lipstick

Την Ombre τεχνική την είδαμε για πρώτη φορά στα μαλλιά και έπειτα στα νύχια

Η συγκεκριμένη τεχνική αγαπήθηκε ιδιαίτερα και ξεκίνησε να εντάσσεται σιγά- σιγά και στο μακιγιάζ. Το πιο σύνηθες ήταν το ombre μακιγιάζ στα μάτια το οποίο γινόταν φυσικά με τις κατάλληλες σκιές. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και υιοθετήθηκε αμέσως από πολλές γυναίκες. Λίγο αργότερα αυτή η τεχνική εξελίχθηκε και ξεκίνησε να εφαρμόζεται και στα χείλη με τεράστια επιτυχία!

Αν λοιπόν είσαι κι εσύ φαν της παραπάνω τεχνικής και θέλεις να την εντάξεις στο μακιγιάζ σου δίνοντας του μια επιπλέον λάμψη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Ο συνδυασμός που διαλέξαμε να σου παρουσιάσουμε είναι μωβ- ροζ καθώς είναι ένα από τα ιδανικότερα mix & match που μπορείς να κάνεις τη συγκεκριμένη περίοδο. Εσύ φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιου χρωματικούς συνδυασμούς θέλεις!

Πώς να κάνεις Ombre χείλη

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το παν είναι η διάρκεια! Γι’ αυτό πριν ξεκινήσεις, φρόντισε να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα χειλιών ή κάποιο liposan χωρίς χρώμα.

Χρησιμοποίησε ένα μωβ μολύβι χειλιών, σχηματίζοντας το περίγραμμα των χειλιών σου, ώστε να τονίσεις περισσότερο τις γωνίες τους.
Έπειτα, τοποθέτησε το ροζ κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σου, προσέχοντας όμως να μην καλύψεις από το μωβ μολύβι που έβαλες προηγουμένως.

Τέλος, άπλωσε καλά το κραγιόν με την βοήθεια ενός μικρού πινέλου έτσι ώστε να φαίνονται πιο ομαλά τα χρώματα στις άκρες μεταξύ τους.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα και πίστεψε με τα χείλη σου θα δείχνουν πιο σαγηνευτικά από ποτέ!

Δείτε ακόμα  Κονσίλερ: Πράγματα που πρέπει να ξέρεις!

Διαβάστε επίσης