Πως να καμουφλάρεις τα κάγκελα του μπαλκονιού σου

Tι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τις νύχτες του καλοκαιριού στο μπαλκόνι σου

Μπορεί να είναι η αγαπημένη μας καλοκαιρινή συνήθεια, παρόλα αυτά τα άχαρα κάγκελα έχουν την τάση να μας χαλάνε την αισθητική. Ευτυχώς όμως υπάρχουν λύσεις και μάλιστα πολύ οικονομικές! Παρακάτω θα βρεις μερικές υπέροχες προτάσεις ώστε να μεταμορφώσεις το μπαλκόνι σου σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστα χρήματα.

Καλαμωτές

Οι καλαμωτές είναι ιδανικές για να κρύψεις τα παλιά κάγκελα και να δώσεις ένα νησιώτικο αέρα στο μπαλκόνι σου. Εκτός του ότι είναι ένα πολύ οικονομικό υλικό, θα μπορέσει να αναβαθμίσει το μπαλκόνι σου και να αλλάξει εξ’ ολόκληρου την όψη του μπαλκονιού σου! Επίσης έχουν το extra bonus ότι τοποθετούνται πανεύκολα.

Γλάστρες

Οι ζαρντινιέρες είναι μια πολύ όμορφη και φρέσκια επιλογή. Άλλωστε τα φυτά και τα λουλούδια δίνουν χρώμα και ζωντάνια όπου κι αν επιλέξεις να τα τοποθετήσεις. Μπορεί να μην καλύπτουν τελείως τα κάγκελα αλλά όταν έχεις όμορφα και περιποιημένα λουλούδια κάνεις δεν πρόκειται να εστιάσει στα κάγκελα.

Φυλλωσιά

Η τεχνητή φυλλωσιά στα κάγκελα είναι μια ακόμα πολύ καλή λύση. Καθώς θα δώσει στο μπαλκόνι σου μια πιο εξωτική νότα. Η φιλοσοφία της φυλλωσιάς είναι ακριβώς όπως της καλαμωτής. Επέλεξε λοιπόν το στυλ που θες να δώσεις στο μπαλκόνι σου και διάλεξε το κατάλληλο.

Δείτε ακόμα
Ο ιδανικός τρόπος να καθαρίσεις μόνη σου το κλιματιστικό

Διαβάστε
ακόμα