Ποια είναι η συμπεριφορά σου στην παραλία με βάση την ηλικία σου;

Image by lookstudio on Freepik

Από τις selfie στο… ψαθάκι για την καυτή άμμο!

Ήξερες ότι μπορεί να σε «προδώσει» η συμπεριφορά σου στην παραλία, ώστε να καταλάβουν οι άλλοι πόσο χρονών είσαι; Ποια είναι τα σημάδια που το κάνουν φως φανάρι; Πάμε να δούμε!

Συμπεριφορά στα 20

Κυκλοφορείς πάνω κάτω σε όλη την παραλία με το μικρό bikini σου, θέλεις να τους χαιρετήσεις όλους και να γνωρίσεις όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Θα πιεις κάνα δυο freddo στο beach bar, θα μιλήσεις στο κινητό, ενώ κάθε τρεις και λίγο βγάζεις κι από μια selfie. Βγαίνεις από το νερό στις μύτες των ποδιών, πιέζεις τους φίλους σου να σου δώσουν την ξαπλώστρα που την βαράει ο ήλιος για να μαυρίσεις πιο γρήγορα και η μόνη αντηλιακή προστασία που βάζεις είναι το λάδι μαυρίσματος.

Tip: Βάζε αντηλιακό, ο ήλιος κάνει μεγάλη ζημιά στο δέρμα και είναι κρίμα να διακινδυνεύεις την υγεία σου!

Συμπεριφορά στα 30

Το παρεό είναι είναι το αγαπημένο σου αξεσουάρ και δεν το αποχωρίζεσαι όταν πρέπει να χαιρετήσεις ή να σηκωθείς. Έχεις καταλάβει πλέον τι μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος για αυτό και κουβαλάς μαζί σου ποικιλία αντηλιακών για λαιμό, σώμα και πρόσωπο. Μετά τη θάλασσα δεν τρέχεις στη ξαπλώστρα, αλλά κάνεις ντους γιατί σε ενοχλεί το αλάτι – περίεργο, πριν λίγα χρόνια ούτε που το ένιωθες…

Tip: Είσαι σε πολύ καλύτερη φόρμα από όσο νομίζεις. Το παρεό είναι περιττό πάνω σου…

Συμπεριφορά στα 40

Τυλίγεσαι με το παρεό από την κορφή ως τα νύχια και πας ντυμένη στην παραλία. Έχεις σίγουρα γύρω στα 10 παρεό για όλες τις ώρες της ημέρας. Μια coca cola light από το beach bar είναι αρκετή για να σε κρατήσει όλη την ημέρα. Όταν βλέπεις κάποιο γνωστό τον χαιρετάς από μακριά, αν θέλει ας έρθει εκείνος στο κάτω κάτω. Αν και δεν νομίζω, και εκείνος στο ίδιο mood με σένα βρίσκεται.

Δείτε ακόμα
Ύπουλοι εχθροί της δίαιτας

Tip: Τι τα θέλεις τόσα παρεό; Είσαι υπέροχη και με το μαγιό σου. Να είσαι άνετη και να μη σκας!

Συμπεριφορά στα 50

Έχεις ψαθάκι για να ξαπλώνεις στην άμμο και ευγνωμονείς για την εφεύρεσή του. Έχεις καφτάνι, που φοράς πάνω από το μαγιό, δυστυχώς ολόσωμο, γιατί δεν αισθάνεσαι άνετα. Έχεις σαγιονάρες θαλάσσης αντι-ολισθητικές ή πλαστικά παππούτσια. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν σε νοιάζει πως φαίνεσαι, αν σε προσέχουν οι άνθρωποι και αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που μπορείς να κάνεις!

Tip: Αν δεν κωλώνεις, φόρα bikini αν σου αρέσει γιατί δεν έχει κανένα νόημα να κρυώνει η κοιλιά σου με το ολόσωμο όταν βγαίνεις από τη θάλασσα. Βάλε ό,τι θες και μην δίνεις σημασία. Η παραλία είναι δική σου!

Διαβάστε
ακόμα