Ετοιμάσου να χορτάσεις με μόνο 87 θερμίδες!
Το καρπούζι το λατρεύεις και ξέρεις ήδη τα οφέλη του. Έχεις συνηθίσει να το τρως μετά το μεσημεριανό γεύμα, ή το απόγευμα μαζί με λίγο πεπόνι και σε γλυκές συνταγές. Τι θα ‘λεγες αυτή τη φορά να κάνεις την «ανατροπή» και να το έβαζες σε αλμυρή σαλάτα; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και ετοιμάσου για μία συνταγή που θα θέλεις να μοιραστείς και με τους αγαπημένους σου!
Υλικά
1 φλιτζ. καθαρισμένο αγγούρι σε κύβους, χωρίς φλούδα
3 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς τα κουκούτσια
1/2 φλιτζ. φέτα σε κύβους
1 κ.γ. φύλλα θυμαριού φρέσκου
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα βασιλικού, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε μέτριο μπολ, ανακάτεψε απαλά το αγγούρι, το καρπούζι, τη φέτα, το θυμάρι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Γαρνίρισε με τα φύλλα του βασιλικού και σέρβιρε.