Ποια είδη γυμναστικής εξασφαλίζουν μακροζωία;

Αυτά τα είδη γυμναστικής καταφέρνουν και να σε αδυνατίσουν!

Όλα τα είδη γυμναστικής προσφέρουν διαφορετικά οφέλη και αποτελέσματα στο σώμα και στην υγεία μας. Κάποια καταφέρνουν να σε αδυνατίσουν, άλλα σφίγγουν το σώμα και κάποια άλλα μπορούν να σε κάνουν να ζήσεις πολλά χρόνια. Ποια είναι αυτά;

Κολύμπι

Αν θέλεις μακροζωία, σωματική δύναμη και υγιή καρδιά, θα σου πρότεινα να κάνεις πολλές… βουτιές αυτό το καλοκαίρι! Το κολύμπι είναι ένα από αυτά τα είδη γυμναστικής που προσφέρουν αυτά τα οφέλη. Οι σύνδεσμοι επηρεάζονται λιγότερο, ενώ εσύ δίνεις προσοχή περισσότερο στην τεχνική αναπνοής.

Ελλειπτικό

Για σένα που είσαι φανατική θαυμάστρια του γυμναστηρίου, το μυστικό για μακροζωία κρύβεται στην αερόβια γυμναστική και πιο συγκεκριμένα στο ελλειπτικό. Εναλλάσσεις αντίσταση και ένταση μαζί και παίρνεις βαθιές αναπνοές. Αν πήγες για τρέξιμο και νιώθεις πιάσιμο σε όλο σου το σώμα, το ελλειπτικό θα ξεκουράσει τους συνδέσμους.

Κωπηλασία

Ένα από τα πιο αγαπημένα water sports, είναι η κωπηλασία γιατί ενδυναμώνει χέρια, πόδια και κρατά σταθερό τον κορμό σου. Κι, όμως, αυτά δεν είναι τα μοναδικά οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει. Όσο περίεργο κι αν πιστεύεις ότι είναι, η κωπηλασία βοηθά στη μακροζωία, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και την ποιότητα ζωής σου. Όπως συμβαίνει και με την ποδηλασία, η κωπηλασία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και στο κάτω μέρος του σώματος. Κι αυτό γιατί αντλείται αίμα στους μύες των ποδιών και έτσι εσύ αποκτάς τα πιο γυμνασμένα χέρια και πόδια.

Δείτε ακόμα
Ποιο είναι το αξεσουάρ μαλλιών που λατρεύουν οι Γαλλίδες; 

Διαβάστε
ακόμα