Πλεξούδες: Το απόλυτο girly χτένισμα


Είναι girly, χαριτωμένες και μπορούν να χρίσουν στο look μας μια υπέροχη κομψότητα.

Είναι girly, χαριτωμένες και μπορούν να χαρίσουν στο look μας μια υπέροχη κομψότητα.

Οι πλεξούδες αποτελούν την ευκολότερη και γρηγορότερη λύση όταν θέλουμε τιθασεύσουμε τα μαλλιά μας! Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά εύκολα χτενίσματα με πλεξούδες ώστε να τα δοκιμάσεις!

Γαλλική πλεξούδα

Είναι η γνωστή σε όλες γαλλική πλεξούδα και αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση. Ταιριάζει σε γυναίκες με μέτρια προς μακριά μαλλιά και προσδίδει θηλυκότητα και φινέτσα. Αν θέλεις ένα πιο ανάλαφρο και ρομαντικό look άφησε κάποιες τούφες να κρέμονται μπροστά στο πρόσωπο σου.

Πλεξούδα ψαροκόκαλο

Ένα απλό και εξίσου εντυπωσιακό χτένισμα είναι το ψαροκόκαλο καθώς αποτελεί επιλογή πολλών γυναικών τόσο για γιορτινές όσο και για πιο boho εμφανίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες και να τα κρατάς σφιχτά ώστε να μην χαλαρώσει η πλεξούδα. Να θυμάσαι ταιριάζει τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά μαλλιά και σίγουρα θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Πλεξούδα στεφάνι

Ακόμα ένα εντυπωσιακό χτένισμα που μπορείς να κάνεις εύκολα είναι αυτό με την πλεξούδα στεφάνι. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και κάνε μια χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια πλέξε την κάθε πλευρά σε ψηλή κοτσίδα και πιάσε την μία πλεξούδα, φέρ’ την πάνω από το κεφάλι και στερεώστε την με τσιμπιδάκια. Κάνε ακριβώς το ίδιο και με την άλλη κοτσίδα φέρνοντας την από το κάτω μέρος του κεφαλιού. Χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια για να την κάνεις πιο σταθερή.

Αυτά είναι μερικά εύκολα, γρήγορα και εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες. Δοκίμασε τα και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα