Μία αγαπημένη λιχουδιά που φτιάχνεται πανεύκολα!
Μέσα σε 10′ αυτά τα πιτσάκια θα είναι έτοιμα να μπουν στο φούρνο. Η συνταγή αυτή δε χρειάζεται καν μαγιά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε ώρες να φουσκώσει το ζυμάρι!
Υλικά
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 πρέζα αλάτι
- σάλτσα ντομάτας
- παριζάκι τριμμένο
- μιξ τυριών
- μανιτάρια
- πιπεριές
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι που φουσκώνει, το γιαούρτι και ανακατεύουμε ελαφρά με το χέρι προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι.
- Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη μας, προσθέτοντας λίγο αλεύρι, αν χρειαστεί.
- Με ένα κουπάτ 9 εκ. φτιάχνουμε από τη ζύμη μας τα πιτσάκια.
- Αλείφουμε με σάλτσα ντομάτας τα κομμάτια μας, βάζουμε παριζάκι τριμμένο, τριμμένο μιξ τυριών, μανιτάρια, πιπεριές.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 200 βαθμούς, για περίπου 25′-30′ λεπτά και σερβίρουμε.
Πηγή: dimitrismichailidis.com