Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πιτσάκια σε 10′

Μέσα σε 10′ αυτά τα πιτσάκια θα είναι έτοιμα να μπουν στο φούρνο

Η συνταγή αυτή δε χρειάζεται καν μαγιά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε ώρες να φουσκώσει το ζυμάρι! Μία αγαπημένη λιχουδιά που φτιάχνεται πανεύκολα!

Συστατικά

  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • σάλτσα ντομάτας
  • παριζάκι τριμμένο
  • μιξ τυριών
  • μανιτάρια
  • πιπεριές

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι που φουσκώνει, το γιαούρτι και ανακατεύουμε ελαφρά με το χέρι προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη μας, προσθέτοντας λίγο αλεύρι, αν χρειαστεί.
Με ένα κουπάτ 9 εκ. φτιάχνουμε από τη ζύμη μας τα πιτσάκια. Αλείφουμε με σάλτσα ντομάτας τα κομμάτια μας, βάζουμε παριζάκι τριμμένο, τριμμένο μιξ τυριών, μανιτάρια, πιπεριές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 200 βαθμούς, για περίπου 25′-30′ λεπτά και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Κέικ Μπανάνας Χωρίς Μίξερ
Νηστίσιμο Κέικ με 3 υλικά

Διαβάστε επίσης