Πες ΝΑΙ στα καπέλα


Λίγες είναι οι γυναίκες που τολμούν να φορέσουν αυτό αξεσουάρ.

Λίγες είναι οι γυναίκες που τολμούν να φορέσουν αυτό αξεσουάρ

Aν και πολλές φορές το ζηλεύουν όταν το βλέπουν σε άλλες. Το καπέλο έχει γίνει must τα τελευταία χρόνια απογειώνοντας το στυλ μας στα ύψη. Είναι ένα να κομψό αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει ακόμη και το πιο casual ντύσιμο.

Πώς να το συνδυάσεις

Φόρεσε ένα απλό τζιν παντελόνι με ένα λευκό t-shirt , τα αγαπημένα σου sneakers, το δερμάτινο τζάκετ σου και ανάδειξε όλο αυτό το απλό ντύσιμο με το πολύ στιλάτο καπέλο σου.

Βάλε ένα απλό μαύρο κολάν, μια φαρδιά μακριά αλλά σικάτη μπλούζα, τα αρβυλάκια σου και το αγαπημένο σου παλτό. Απογείωσε το στυλ σου με ένα μεγάλο καπέλο καθώς είναι ό,τι πρέπει για να κάνει το σύνολο σου ιδιαίτερο και συγχρόνως ιδανικό.

Συνδύασε μια πλισέ φούστα, με ένα όμορφο πουλόβερ, γόβες ή μποτάκι. Μην ξεχάσεις να βάλεις το καπέλο-ύφανση που παραπέμπει στα ’80s, αλλά κάνει το σύνολο σου ιδιαίτερα σικ και ρομαντικό.

Δώσε προσοχή στο σχήμα προσώπου σου

Όταν διαλέγεις καπέλο πρέπει να λάβεις υπόψιν σου το σχήμα του προσώπου σου. Έτσι ώστε το ιδιαίτερο αυτό αξεσουάρ να δείχνει ωραίο πάνω σου. Αν λοιπόν έχεις οβάλ πρόσωπο σου ταιριάζουν σχεδόν όλοι οι τύποι καπέλων. Αν όχι, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική στις επιλογές σου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα