Πες ναι στα γεωμετρικά σχήματα!


Ιδέες για να βάψεις τον τοίχο σου με γεωμετρικά σχήματα!

Θέλεις να ανανεώσεις το σπίτι σου αλλά δεν ξέρεις πως; Σου έχουμε τη λύση!

Θέλεις να ανανεώσεις το σπίτι σου αλλά δεν ξέρεις πως; Θες να δώσεις μια πιο μοντέρνα όψη στο χώρο εύκολα και οικονομικά;
Βάψε τον τοίχο σου με γεωμετρικά σχήματα. Είναι εντυπωσιακό, minimal και σίγουρα θα είναι από τα σημεία του σπιτιού που δε θα περάσουν απαρατήρητα! Επίσης μπορείς να επιλέξεις να βάψεις τον τοίχο σου κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσεις μια 3D ψευδαίσθηση για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δες λοιπόν παρακάτω πως μπορείς να εντάξεις αυτήν την ιδέα σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά!

Κρεβατοκάμαρα

Τα γεωμετρικά σχέδια στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας είναι εξαιρετικά χαλαρωτικά για τα μάτια. Επέλεξε παστέλ αποχρώσεις ώστε να μην «χτυπάει» πολύ έντονα στο μάτι. Για κρεβατοκάμαρες και νεανικά δωμάτια, η συγκεκριμένη τεχνική είναι από τις πιο σικ επιλογές που μπορείς να κάνεις, αφού δεν χρειάζονται και πολλά έπιπλα που να γεμίζουν τον χώρο.

Γραφείο

Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό ώστε να κοσμήσει τον τοίχο που βρίσκεται το γραφείο σου. Έχουμε ξαναπεί ότι ο χώρος που βρίσκεται το γραφείο σου, πρέπει να είναι ένας χώρος ο οποίος σε εμπνέει. Ένας τοίχος με γεωμετρικά σχέδια λοιπόν είναι ότι πρέπει καθώς συνδυάζει και χρώμα ώστε να μην κοιτάς το βαρετό άσπρο, αλλά υπάρχει και ένα σχέδιο το οποίο σε ξεκουράζει και δεν σου προκαλεί πονοκέφαλο.

Χολ και Τραπεζαρία

Για το χολ τα πράγματα είναι πιο πρακτικά, μιας και είναι ιδανική επιλογή για να γεμίσεις έναν χώρο χωρίς έπιπλα. Τα περισσότερα χολ είναι στενά και μικρά με αποτέλεσμα να χωράει μόνο ένα επιπλάκι για τα κλειδιά. Άρα μια εμπνευσμένη και καλοφτιαγμένη δημιουργία με γεωμετρικά σχέδια στον τοίχο θα γεμίζει τον χώρο. Επίσης αποτελεί ωραίο background για τον χώρο της τραπεζαρίας.

Δείτε ακόμα  Κάνε το σπίτι σου να μυρίζει πάντα όμορφα!

Διαβάστε επίσης