Πέρλες: Τips για να φαίνονται σαν καινούργιες

Οι πέρλες είναι και θα είναι πάντα in

Καταφέρουν να δώσουν έναν αριστοκρατικό αέρα ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Είναι κομψές, φινετσάτες και ένα κόσμημα που δεν θα χάσει ποτέ την αξία του. Για να πετύχει όμως όλα τα παραπάνω, πρέπει οι πέρλες να είναι σε άριστη κατάσταση. Άλλωστε μη ξεχνάς ότι είναι ένα αρκετά ευαίσθητο υλικό το οποίο χρειάζεται ειδική περιποίηση και φροντίδα. Πάμε να δούμε λοιπόν πως θα καταφέρεις να κάνεις τις πέρλες σου να δείχνουν σαν καινούργιες!

Μην τις φοράς μαζί με άρωμα

Τα αρώματα έχουν ουσίες που μπορεί να τα καταστρέψουν τις πέρλες. Φρόντισε λοιπόν, οι πέρλες να είναι το τελευταίο πράγμα που φοράς όταν ντύνεσαι, και το πρώτο πράγμα που βγάζεις όταν επιστρέφεις στο σπίτι.

Nα τις καθαρίζει κάθε φορά που τις φοράς

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περίπλοκο. Πάρε ένα καθαρό πανάκι και σκούπισε απαλά τις πέρλες σου κάθε φορά που τις βγάζεις ώστε να αφαιρέσεις σκόνες ή τυχόν υπολείμματα από καλλυντικά. Προσοχή! Ποτέ μην τις τρίψεις με σκληρές επιφάνειες.

Μην τις αποθηκεύεις σε πλαστικές σακούλες

Οι πλαστικές σακούλες μπορεί να βγάλουν μία συγκεκριμένη χημική ουσία που θα φθείρει την επιφάνεια της πέρλας. Φρόντισε επίσης, να μην βάζεις την κοσμηματοθήκη σε σημεία που είναι πολύ κοντά σε συσκευές καθώς ανεβάζουν τη θερμοκρασία. Μη ξεχνάς ότι οι πέρλες χρειάζονται υγρασία για να δείχνουν καθαρές και λευκές.

Δείτε ακόμα
Brontouring: Η νέα τάση στο μακιγιάζ για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας

Διαβάστε
ακόμα