Πέδιλα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Τα παπούτσια μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρο το look.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν η επιλογή του είναι ιδιαίτερα σημαντική, και επειδή τα trends συνεχώς αλλάζουν ήρθε η ώρα να ρίξεις μια ματιά στα πέδιλα και στα σανδάλια που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι!

Fisherman σανδάλια

Τα συγκεκριμένα σανδάλια είτε θα τα λατρέψεις είτε θα τα μισήσεις. Τα fisherman σανδάλια έχουν πάρει το όνομά τους από το στυλ των ψαράδων της δεκαετίας του ’40. Για αυτό και τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι χοντρά δερμάτινα λουριά που δένουν στον αστράγαλο και είναι κλειστά στο μπροστινό μέρος.

Λουριά

Τα πέδιλα με τα πολλά λουριά είναι μια τάση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και θα τη δούμε και φέτος! Τα strappy sandals, έχουν αγαπηθεί πολύ και όχι άδικα. Αποτελούν μια λεπτεπίλεπτη και “θηλυκή” πρόταση, η οποία δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Pillow sandals

Τα pillow sandals είναι μαλακά και puffy, θυμίζοντας μικρά μαξιλαράκια, από όπου κιόλας πήραν το όνομά τους. Χαρακτηρίζονται από μεγάλες επιφάνειες και λουριά που καλύπτουν μεγάλο μέρος του παπουτσιού. Ακόμα ένα σχέδιο που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις.

Δείτε ακόμα
Μοναδικά χειροποίητα τσαντάκια!

Διαβάστε
ακόμα