Το διάσημο γλυκό στην πιο γρήγορη εκδοχή του!
Μια γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή για υπέροχη Πάστα Ταψιού Χιονούλα. Το διάσημο γλυκό στην πιο γρήγορη εκδοχή του!
Υλικά
- 1 πακέτο σαβγιάρ
- 100 γρ. ινδοκάρυδο
- 3 φακελάκια κρέμα στιγμής
- 1 λίτρο γάλα
- 400 γρ. φυτική σαντιγί
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βουτάμε 1 πακέτο σαβαγιάρ σε ένα μπολ με γάλα.
- Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί 20×30 εκ. και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
- Σε 1 μπολ χτυπάμε με το σύρμα 3 φακελάκια κρέμα στιγμής βανίλια και 1 λίτρο γάλα για 2′.
- Απλώνουμε την κρέμα στο ταψί και πασπαλίζουμε πάλι με ινδοκάρυδο.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 20′.
- Απλώνουμε φυτική σαντιγί πάνω απ’ την κρέμα και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
Πηγή: dimitrismichailidis.com