Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάστα Ταψιού Χιονούλα

Το διάσημο γλυκό στην πιο γρήγορη εκδοχή του!

Μια γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή για υπέροχη Πάστα Ταψιού Χιονούλα. Το διάσημο γλυκό στην πιο γρήγορη εκδοχή του!

Υλικά

  • 1 πακέτο σαβγιάρ
  • 100 γρ. ινδοκάρυδο
  • 3 φακελάκια κρέμα στιγμής
  • 1 λίτρο γάλα
  • 400 γρ. φυτική σαντιγί

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βουτάμε 1 πακέτο σαβαγιάρ σε ένα μπολ με γάλα.
  • Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί 20×30 εκ. και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
  • Σε 1 μπολ χτυπάμε με το σύρμα 3 φακελάκια κρέμα στιγμής βανίλια και 1 λίτρο γάλα για 2′.
  • Απλώνουμε την κρέμα στο ταψί και πασπαλίζουμε πάλι με ινδοκάρυδο.
  • Αφήνουμε στο ψυγείο για 20′.
  • Απλώνουμε φυτική σαντιγί πάνω απ’ την κρέμα και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης