Αυτή η συνταγή είναι πανεύκολη και πολύ οικονομική! Το σημαντικότερο νοστιμότατη!
Εάν θέλετε να απολαμβάνετε ένα γρήγορο και γευστικό γλυκό φτιάξτε την πάστα Φλώρα.
Μπορείτε να επιλέξετε την μαρμελάδα που προτιμάται, ροδάκινο, πορτοκάλι, φράουλα . Εμείς διαλέξαμε ροδάκινο και πραγματικά είναι καταπληκτικός ο συνδυασμός. Αφήνει μια μελένια γεύση σε συνδυασμό από το τέλειο άρωμα του ροδάκινου!
Πάμε να δούμε την συνταγή.
Θα χρειαστούμε:
200 γρ. βούτυρο αγελαδινό.
100 γρ. ζάχαρη άχνη.
1 αβγό
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν παουντερ.
350 γρ. μαρμελάδα.
Εκτέλεση:
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη στη συνέχεια προσθέτουμε το αβγό και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.
Χτυπάμε για 5 λεπτά και η ζύμη μας είναι έτοιμη.
Έχουμε στρώσει ένα ταψί 20 εκατοστών με λαδόκολλα.
Παίρνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ζύμης και το στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μαρμελάδα επίσης σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Με την υπόλοιπη ζύμη φτιάχνουμε μακρόστενα μπαστούνια και τα τοποθετούμε διαγωνίως και χιαστή πάνω στην πάστα Φλώρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 40-45 λεπτά.
Καλή επιτυχία!