Παπούτσια που πρέπει να επενδύσεις φέτος το καλοκαίρι

Για αυτό και εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε τις πιο fashionable επιλογές στα παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι έχει έρθει και επίσημα!

Για αυτό και εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε τις πιο fashionable επιλογές στα παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι. Μετά τα sneakers και τα αρβυλάκια που είχαν την τιμητική τους όλο το χειμώνα, την σκυτάλη παίρνουν τα mules, τα πέδιλα και φυσικά η πλατφόρμες!

 Mules

Τα mules έχουν πλέον μια ιδιαίτερη θέση τόσο στη ντουλάπα μας όσο και στην καρδιά μας! Τα παστέλ χρώματα αλλά και πιο ουδέτερα έχουν τη τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Ενώ τα chunky τακούνια χαρίζουν έναν edge χαρακτήρα που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση!

Tip: Συνδύασε τα με φορέματα αλλά και παντελόνες αστραγάλου ώστε να αναδεικνύεις τα πόδια σου!

Πέδιλα

Τα πέδιλα ήταν είναι και θα είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Μόλις φορεθούν τα πέδιλα τότε αρχίζει και επίσημα το καλοκαίρι! Αν φέτος θες να επενδύσεις στην πιο sexy εκδοχή του συγκεκριμένου παπουτσιού επέλεξε ένα gladiator πέδιλο. Δίνοντας ‘ύψος’ στο πιο διαχρονικό παπούτσι του καλοκαιριού.

Πλατφόρμες

Καλοκαίρι χωρίς πλατφόρμες γίνεται; Δεν γίνεται! Ένα παπούτσι άνετο και θηλυκό το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφη από ποτέ! Για όσες δεν είναι φαν του τακουνιού, αλλά θέλουν λίγο επιπλέον ύψος, υπάρχει πάντα και η επιλογή των flatforms

Δείτε ακόμα
Τι να βάλεις σε επαγγελματικό δείπνο

Διαβάστε
ακόμα