Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παπανώτας για Μουτσινά: Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά στους καραφλούς..

papanotas

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά

Έντονα ενοχλημένος εμφανίστηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day, με αφορμή κάποια σχόλια που ξεκίνησαν στην εκπομπή της Δευτέρας για την… Λούτσα. Τα οποία σχολιάστηκαν στη συνέχεια από τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας σήμερα το πρωί, δίνοντας συνέχεια.

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το σχετικό απόσπασμα στη Χρυσή Τηλεόραση, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την Λούτσα αλλά και τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη Λούτσα αλλά και τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής την Τρίτη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ήταν κάτι περισσότερο από εκνευρισμένος με το όλο θέμα: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς;» τόνισε.

«Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για τη Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Διότι σε λίγο θα μου λέτε τη Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….», συνέχισε.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης