Πανίνι με ζαμπόν και τυρί

Γιατί να διαλέγεις όμως το junk food όταν μπορείς εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσεις αυτό το λαχταριστό σνακ;

Γιατί να διαλέγεις όμως το junk food όταν μπορείς εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσεις αυτό το λαχταριστό σνακ;

Ο χρόνος μας είναι αρκετά περιορισμένος με αποτέλεσμα αρκετές φορές να φεύγουμε από το σπίτι χωρίς να έχουμε ετοιμάσει το κολατσιό μας και να καταλήγουμε κάθε μέρα να τρώμε κάτι απέξω.

Υλικά

  • 2 μεγάλες φέτες ψωμί
  • 2 φέτες ζαμπόν
  • 2 φέτες τυρί
  • 4 φύλλα βασιλικού
  • πάπρικα

Προετοιμασία

Πάνω στις φέτες ψωμί βάλε το ζαμπόν, στη συνέχεια 2 φύλλα βασιλικού, πάπρικα, τυρί, και το υπόλοιπο βασιλικό και από πάνω τοποθέτησε την τελευταία φέτα ψωμί. Ψήσε το πανίνι στο γκριλ ή στην τοστιέρα μέχρι να ροδίσει. Μια ακόμα εναλλακτική είναι να το ψήσεις στο τηγάνι χωρίς λάδι, πιέζοντας το με τη σπάτουλα. Τηγάνισε το μέχρι να γίνει τραγανό και από τις δύο πλευρές και είναι έτοιμο!