Υγιεινά, μυρωδάτα και πεντανόστιμα!
Υλικά:
- 1 κούπα αλεύρι για κέικ
- 2 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. μπέικινγκ πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 3/4 κούπα γάλα
- 1 αυγό
- Χυμός από 1-2 λεμόνια
- Τριμμένη φλούδα από ένα λεμόνι
Οδηγίες:
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικινγκ πάουντερ και το αλάτι.
- Σε ένα δεύτερο μπολ, ανακατέψτε το γάλα, το αυγό, τον χυμό λεμονιού και τη φλούδα λεμονιού.
- Συνδυάστε τα υγρά με τα ξηρά συστατικά, ανακατεύοντας απαλά.
- Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξτε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα για κάθε πανκέικ.
- Ψήστε από κάθε πλευρά μέχρι να γίνουν χρυσοκίτρινοι.
- Εξυπηρετήστε τους πανκέικς με μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή φρούτα της επιλογής σας.