Παγωτό με στέβια

Forever Woman

Είναι έτοιμο σε 3’, μην αργείς.

Παγωτό με στέβια & 3 υλικά, χωρίς παγωτομηχανή & χωρίς γάλα. Είναι έτοιμο σε 3’ , μην αργείς.

Το παγωτό στιγμής με στέβια γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι παγωτό soft και τρώγεται αμέσως σε χωνάκια παγωτού. Το υγιεινό παγωτό γίνεται με πολλές παραλλαγές και σε διάφορα χρώματα & γεύσεις. Παίξε κι εσύ με τα υλικά και φτιάξε υγιεινό, εύκολο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή σε 3΄ με γεύση σοκολάτα ή ό,τι γεύση φρούτων θέλεις.

Υλικά

Για το παγωτό σοκολάτα

  • 1 μπανάνα μεγάλη παγωμένη
  • 2 κ.σ. κακάο άγλυκο (γεμάτες)
  • 1 κ.σ. υγρό γλυκαντικό με στέβια
  • 1/4 φλ. φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο)

Για το παγωτό μάνγκο

  • 1 μεγάλη μπανάνα
  • 1 μεγάλο μάνγκο ή ροδάκινο
  • 1 κ.γ. υγρό γλυκαντικό με στέβια
  • 1/4 φλ. φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο)

Για το παγωτό με κόκκινα φρούτα

  • 1 μεγάλη μπανάνα
  • 250 γρ. παγωμένα κόκκινα φρούτα δάσους ή φράουλες
  • 1 κ.γ. υγρό γλυκαντικό με στέβια
  • 1/4 φλ. φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο)

Για το σερβίρισμα

  • Χωνάκια παγωτού

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τη μπανάνα σε μικρά κομμάτια.
  • Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό δίσκο.
  • Απλώνουμε τα κομμάτια μπανάνας και τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τελείως.
  • Βάζουμε τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας στο μπλέντερ.
  • Προσθέτουμε το κακάο, το υγρό γλυκαντικό με στέβια καθώς και το φυτικό γάλα.
  • Χτυπάμε τα υλικά στο μπλέντερ να ομογενοποιηθούν.
  • Στην αρχή μοιάζει να έχει κομματάκια αλλά με το συνεχές χτύπημα για 1-2’ σχηματίζεται soft παγωτό.

Πηγή: argiro.gr