Ομελέτα φούρνου στη λαδόκολλα

Είναι υγιεινή, εύκολη και σε χορταίνει πολύ εύκολα.

Είναι υγιεινή, εύκολη και σε χορταίνει πολύ εύκολα

Η συγκεκριμένη ομελέτα θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια. Είναι ιδανική για όλη την οικογένεια και ένα γρήγορο πιάτο για τις μέρες που βιάζεσαι.

Υλικά

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 4 αυγά
  • 1 πιπεριά ότι χρώμα θέλεις
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1-2 λουκάνικα
  • 1 χούφτα κίτρινο τριμμένο τυρί
  • Αλάτι, πιπέρι όσο θέλουμε
  • Λίγο ρίγανη
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φέτες. Τις προσθέτουμε μέσα στο ταψί με τη λαδόκολλα και κόβουμε τη πιπεριά, το σκόρδο και τα λουκάνικα σε φέτες. Τα βάζουμε όλα μέσα στο ταψί και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ψηθούν. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και μόλις περάσουν τα 10 λεπτά, βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και περιχύνουμε το μείγμα από πάνω. Απλώνουμε και το τυρί και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα και είναι έτοιμη. Συνόδευσε την με μια δροσερή σαλάτα και καλή απόλαυση!