Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να έχεις υγιή μαλλιά


Όλες μας θέλουμε να έχουμε ωραία και περιποιημένα μαλλιά!

Όλα τα μυστικά για λαμπερά και υγιή μαλλιά!

Όλες μας θέλουμε να έχουμε ωραία και περιποιημένα μαλλιά! Το κακό όμως είναι ότι το καθημερινό styling καταστρέφει τα μαλλιά και τα αφήνει αδύναμα και ταλαιπωρημένα. Για να αποκτήσεις δυνατά μαλλιά και με όγκο το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αλλάξεις
μερικές από τις συνήθειες σου.

Κάνε μασάζ πριν λούσεις τα μαλλιά σου

Χρησιμοποίησε την κατάλληλη ποσότητα σαμπουάν και με τις άκρες των δαχτύλων σου και κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις. Το μασάζ θα βελτιώσει τη κυκλοφορία του αίματος και θα προωθήσει τη δημιουργία νέας τρίχας.

Χρησιμοποίησε μάσκες μαλλιών

Τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη τις μάσκες μαλλιών καθώς τα αναζωογονούν και τα θρέφουν. Είναι μία εξαιρετική μορφή περιποίησης που καλό θα ήταν να την κάνεις μια με δύο φορές την εβδομάδα!

Διάλεξε προσεκτικά τα προϊόντα που αγοράζεις

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ποιο προϊόν κάνει καλό στα μαλλιά σου. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι εκτός από το σαμπουάν, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς και conditioner αλλά και μάσκα για τις άκρες. Tip: Πάντα να ελέγχεις αν το προϊόν που διάλεξες είναι κατάλληλο για τη θρέψη και τον όγκο της τρίχας.

Βάλε το dry shampoo στη ζωή σου

Το dry shampoo απορροφά τη λιπαρότητα από τα μαλλιά σου και μπορεί πολύ εύκολα να τους δώσει το τέλειο σχήμα. Επίσης, αποτελεί πολύ καλύτερη επιλογή από τη λακ η οποία καταστρέφει πολύ εύκολα τη τρίχα.

Προτίμησε το πιστολάκι για styling

Αν χρησιμοποιείς συχνά θερμότητα, προτίμησε το πιστολάκι αντί για την ισιωτική ή το ψαλίδι καθώς δημιουργούν έντονη ψαλίδα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Αντιθέτως, το πιστολάκι, δεν καταστρέφει τόσο την τρίχα και ο θερμός, δυνατός αέρας δίνει όγκο ακόμη και με το απλό στέγνωμα. Tip: Μην ξεχνάς ποτέ το λαδάκι κατά της θερμότητας!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα