Οι X-Large τσάντες αποτελούν πλέον Must!


Ένα απλό backpack δύσκολα πλέον χωράει όλα αυτά χρειάζεσαι.

Η καθημερινότητα μας είναι απαιτητική και οι ρυθμοί της γρήγοροι, με αποτέλεσμα να είσαι όλη μέρα στο τρέξιμο και στους δρόμους! Είμαι σίγουρη λοιπόν ότι για να ανταπεξέλθεις, αναγκάζεσαι να πάρεις μαζί σου πολλά πράγματα τα οποία θα σου χρειαστούν. Ένα απλό backpack δύσκολα πλέον χωράει όλα αυτά χρειάζεσαι. Οι XL τσάντες ήρθαν να μας λύσουν τα χέρια! Χωράνε από το νεσεσέρ σου μέχρι το λαπτοπ σου! Εξελίσσονται σε τεράστια τάση καθώς φοριούνται καθημερινά από τις celebrities σε όλο τον κόσμο.

Οι XL τσάντες είναι πρακτικές, κομψές και στιλάτες, ενώ δίνουν παράλληλα ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα σε κάθε look. Ακόμα ένα συν είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα! Ακόμα και με puffer μπουφάν, φαρδιά παλτό και τζιν, δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχούμε πως μας προσθέτουν έξτρα όγκο.

Επειδή πλέον περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο έξω, και μια ημέρα μπορεί να ξεκινήσει από νωρίς το πρωί στο γραφείο και να τελειώσει αργά το βράδυ, σε ένα winebar, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες και να έχουμε μαζί μας όλα αυτά τα μικρά αλλά απαραίτητα πράγματα. Η λύση είναι μια.. και ακούει στο όνομα XL BAG

Δείτε ακόμα  Υπέροχα πλεκτά φορέματα

Διαβάστε επίσης