Οι Τάσεις στη διακόσμηση για την Άνοιξη 2022

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου και να μπεις στο κλίμα της Άνοιξης!

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπίτι σου και να μπεις στο κλίμα της Άνοιξης!

Άλλωστε μερικές μικρές προσθήκες είναι αρκετές ώστε να αλλάξει η διάθεση σου και φυσικά να ανανεωθεί ο χώρος σου!

Αν ψάχνεις πιο μοντέρνους τρόπους ώστε να αλλάξεις το σπίτι σου τη φετινή σεζόν το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να ενημερωθείς για όλα τα ανοιξιάτικα decor trends!

Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την άνοιξη, για το λόγο αυτό δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις ανοιξιάτικες τάσεις! Δώσε λοιπόν ζωή, χρώμα και στυλ σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου προσθέτοντας φυτά εσωτερικού χώρου. Μερικές ωραίες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι: ο φίκος ή μερικά αναρριχώμενα φυτά τα οποία θα δώσουν μια μεγάλη δόση φρεσκάδας στο χώρο.

Διακοσμητικοί δίσκοι με λουλούδια

Όπως κατάλαβες δεν υφίσταται ανοιξιάτικη διακόσμηση χωρίς λουλούδια! Επέλεξε λοιπόν ένα μεγάλο διακοσμητικό δίσκο και τοποθέτησε πάνω ένα ωραίο βάζο με λουλούδια δημιουργώντας ένα ιδανικό centerpiece!

Πράσινες αποχρώσεις

Αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη, τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη είναι όλες αποχρώσεις του πράσινου! Από το πιο σκούρο κυπαρισσί μέχρι το πιο διακριτικό sage green. Οπότε αν θέλεις ο χώρος σου να δείχνει φρέσκος και ανοιξιάτικος το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εντάξεις το πράσινο στη διακόσμηση του σπιτιού σου!

Ψάθινα διακοσμητικά αντικείμενα

Την άνοιξη έχουμε ανάγκη πιο ανάλαφρες υφές και πιο χαλαρά στοιχεία. Για αυτό λοιπόν το λόγο τα ψάθινα διακοσμητικά αποτελούν μεγάλη τάση στην ανοιξιάτικη διακόσμηση! Μερικές πολύ ωραίες και aesthetic επιλογές που μπορείς να είναι: ψάθινα καλάθια, ψάθινα κασπό, ακόμα και ψάθινα φωτιστικά!

Δείτε ακόμα
Πως να απαλλαγείτε από τα κουνούπια με φυσικό τρόπο!

Διαβάστε
ακόμα