Οι τάσεις διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα


Αν θέλεις λοιπόν ένα μοντέρνο και ιδανικό για χαλάρωση υπνοδωμάτιο, είσαι στο σωστό μέρος!

Αν θέλεις λοιπόν ένα μοντέρνο και ιδανικό για χαλάρωση υπνοδωμάτιο, είσαι στο σωστό μέρος!

Η κρεβατοκάμαρα μας είναι το πιο προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού, καθώς εκεί ηρεμούμε, χαλαρώνουμε και ανακτούμε τις δυνάμεις μας ύστερα από μια κουραστική και απαιτητική μέρα. Η διακόσμηση ενός χώρου, όπως έχουμε ξανά αναφέρει, επηρεάζει κατά πολύ την ψυχολογία και τη διάθεσή μας. Για αυτό πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο décor του συγκεκριμένου δωματίου.
Παρακάτω θα ανακαλύψεις τις top τάσεις διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα σου!

Ιδιαίτερα κεφαλάρια κρεβατιού

Τα κεφαλάρια στα κρεβάτια είναι από τις τάσεις που ήρθαν για να μείνουν. Υφασμάτινα ή ξύλινα, όλα τα προσκέφαλα θα έχουν για ακόμα μια χρονιά την τιμητική τους. Μη φοβηθείς να κάνεις υπερβολές, καιρός να τολμήσεις να εντάξεις στη διακόσμηση του κρεβατιού σου τα πιο εκκεντρικά χρώματα και τις πιο trendy ιδέες!

Φυσικό ξύλο

Επιστροφή στη φύση ακόμα και μέσα από τη διακόσμηση. Αν λοιπόν είσαι στο στάδιο που τώρα φτιάχνεις το υπνοδωμάτιο σου, επέλεξε έπιπλα από φυσικό ξύλο. Και αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα προτίμησε μια μεσαία ή ανοιχτή απόχρωση στο ξύλο, καθώς θα δώσει μια extra κομψότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι

Τα διακοσμητικά σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υφές είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις την τέλεια σύνθεση στο κρεβάτι σου. Δοκίμασε να κάνεις layering με τα μαξιλάρια για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Φωτιστικά από ξύλο

Τα ξύλινα και πιο ανάλαφρα φωτιστικά αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής χρονιάς! Είναι ιδανικά για τη κρεβατοκάμαρα καθώς είναι ένας χώρος που δεν ενδείκνυται για «βαριά» αντικείμενα!

Κεριά

Το υπνοδωμάτιο είναι το ησυχαστήριο μας, και τι πιο ιδανικό από το να προσθέσεις μερικά κεριά τα οποία θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο. Τοποθέτησε λοιπόν μερικά κεριά στη συρταριέρα ή το κομοδίνο σου και θα νιώσεις αμέσως την αλλαγή στην ατμόσφαιρα!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα