Οι πιο εύκολοι τρόποι να στολίσεις τον καναπέ σου!

Έτσι, το σαλόνι σου θα αναβαθμιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο

Πρωταγωνιστής του σαλονιού σου; Ο καναπές. Αυτό το έπιπλο που εκτός από κύριο διακοσμητικό, λειτουργεί και ως «κρεβάτι» κάποιες φορές, ή χώρος διαβάσματος, δουλειάς ή ακόμα και… ως τραπέζι για φαγητό!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα καθαρίσω το ξύλινο τραπέζι εύκολα και γρήγορα;

Στον καναπέ αξίζει μια ανανέωση αυτή την εποχή. Αυτή την ανανέωση λοιπόν μπορείς να την κάνεις με τον πιο εύκολο τρόπο. Το αποτέλεσμα; Θα δώσεις ζωή σε όλο το καθιστικό σου. Αν θέλεις να προσδώσεις μια φθινοπωρινή εσάνς τώρα με την αλλαγή του καιρού, τότε μαξιλάρια και ριχτάρια θα σου δώσουν τη λύση.

Μπορείς λοιπόν να ακολουθήσεις τα χρώματα του καθιστικού ή του καναπέ και να επιλέξεις τη μονοχρωμία. Επίσης, μπορείς να παίξεις με τους τόνους ή να δοκιμάσεις χρώματα που χαρίζουν αντίθεση και δημιουργούν ένα color blocking.

Μπορείς να πειραματιστείς με τις υφές και να συνδυάσεις διαφορετικά υλικά μεταξύ τους, ή να προσθέσεις χρώμα και να πειραματιστείς με τις αντιθέσεις.

Επίσης, αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις γούνινα αξεσουάρ, ή βελούδινα, πλετα ή ακόμα και ίδια με το ύφασμα του καναπέ. Η επιλογή είναι δική σου.  Όπως και να έχει, μερικά καινούρια μαξιλάρια και ένα ή δύο ριχτάρια σε πιο cozy ύφος, αρκούν για να δώσουν διαφορετική αίσθηση στο χώρο σου.

Δείτε επίσης:

Δείτε ακόμα
Παιδικά μπισκότα χάρακας

Διαβάστε
ακόμα