Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οδηγός 3 βημάτων για τη διόρθωση του σπασμένου μακιγιάζ

Ήξερες ότι μπορείς να φτιάξεις το σπασμένο μακιγιάζ σε τρία μόνο βήματα;

Πιθανότατα να έχετε λυπηθεί εντελώς αν είχατε την τραγική ατυχία να ανακαλύψετε ότι το αγαπημένο σας ρουζ ή σκιά ματιών έχει σπάσει. Το να σπάσετε άθελά σας την πούδρα, το highlighter, το ρουζ, τη σκιά ματιών σας ή το να σπάσετε το κραγιόν σας είναι ένα…καλά… «θρυμματιστικό» συναίσθημα—ειδικά αν είναι καινούργιο—και οι πιθανότητες να διασώσετε το σπασμένο μακιγιάζ σας είναι ελάχιστες.

Ήξερες όμως ότι μπορείς να φτιάξεις το σπασμένο μακιγιάζ σε τρία μόνο βήματα; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε…

Τι θα χρειαστείτε

Για να φτιάξετε το σπασμένο μακιγιάζ σας, θα χρειαστείτε μια μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα.

Βήμα 1: Σπάστε τελείως το ραγισμένο μακιγιάζ σας

Σωστά, για να φτιάξεις το σπασμένο μακιγιάζ σου, θα πρέπει να το σπάσεις ακόμα περισσότερο. Πιάστε μια μπατονέτα και χτυπήστε την στο μακιγιάζ σας, ώστε το προϊόν να σπάσει εντελώς και να είναι θρυμματισμένο.

Μόλις σπάσει χρησιμοποιήστε το μάκτρο για να το απλώσετε κατά μήκος, ομοιόμορφα.

Βήμα 2: Ισιώστε το μακιγιάζ

Μόλις το σπασμένο μακιγιάζ σας κατανεμηθεί ομοιόμορφα στην θέση του, προσθέστε λίγο οινόπνευμα στη σπασμένη σκόνη και φτιάξτε μια πάστα. Στη συνέχεια απλώστε ξανά το μακιγιάζ στο ταψί, παρόμοιο με το αρχικό σχήμα και περιμένετε να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος δεν εγγυάται ένα εξαιρετικό φινίρισμα, αλλά ρε, κάνει τη δουλειά.

Βήμα 3: Καθαρίστε τις άκρες από το ταψί του μακιγιάζ

Το τρίτο και τελευταίο βήμα για τη διόρθωση του σπασμένου μακιγιάζ σας απαιτεί απλώς να καθαρίσετε τις λεκιασμένες άκρες του τηγανιού. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό με μια βρεγμένη μπατονέτα ή ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ — η επιλογή είναι όλη δική σας. Μόλις γίνει αυτό, θα έχετε καταφέρει να επαναφέρετε το μακιγιάζ σας από τους.. νεκρούς!

Image by Freepik